Diari digital d'Andorra Bondia
Bonet envia la carta de renúncia al despatx del president d’SDP
Bonet envia la carta de renúncia al despatx del president d’SDP

Bonet envia la carta de renúncia al despatx del president d’SDP


Escrit per: 
Redacció

La consellera general de Socialdemocràcia i Progrés (SDP), Sílvia Bonet, va fer arribar al despatx polític del president de la formació, Jaume Bartumeu, la seva carta manifestant la voluntat de donar-se de baixa d’SDP al grup mixt en lloc de fer-la arribar a la seu del partit, segons van confirmar ahir al vespre fonts properes a la formació.
En la carta, Bonet, que mostra la seva disconformitat amb la formació pel fet de no assistir a les reunions del pacte d’Estat per a la negociació de l’acord d’associació amb la Unió Europea, expressa la seva intenció de mantenir-se, però, com a parlamentària independent al Consell General.
Al tancament d’aquesta edició, SDP celebrava l’habitual comitè executiu de cada dilluns, en el qual es va abordar també la renúncia de Bonet. S’espera que en la compareixença habitual d’aquesta tarda la formació faci públic el seu posicionament sobre la qüestió.
D’altra banda, fonts properes a Sindicatura van confirmar que la consellera general no va formalitzar ahir la seva baixa com a parlamentària de Socialdemocràcia i Progrés. Bonet hauria estat avaluant amb Sindicatura la possibilitat de mantenir-se com a consellera a ple temps, amb la remuneració corresponent, tal com ha estat fent des de l’inici de la legislatura.

 

Sílvia Bonet
Jaume Bartumeu
SDP
consellera general
Sindicatura
Socialdemocràcia i Progrés

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte