Diari digital d'Andorra Bondia

Bonet tindrà la missió de “reforçar l’atenció social”


Escrit per: 
M. F.


Sílvia Eloïsa Bonet ha jurat el càrrec de ministra de Salut, Benestar i Treball amb la premissa de treballar per “reforçar l’atenció social”.

D’aquesta manera, tal com ha recordat el cap de Govern, Jaume Bartumeu, la línia que seguirà la ministra al capdavant de Salut serà la que van marcar “el resultat electoral i el discurs de política general”.
En aquest sentit, demanat sobre si la línia serà continuista respecte a la feina engegada per l’anterior titular de Salut, Cristina Rodríguez, Bartumeu ha recordat que la feina que s’ha de fer la marca el “programa” i no pas els ministres que estan al capdavant dels ministeris.
Pel que fa als possibles canvis en la direcció de l’Hospital o al ministeri, el cap de Govern ha destacat que es faran els que la nova titular cregui escaients i va remarcar que és possible que en el consell de ministres que s’ha de celebrar avui es comencin a valorar. Malgrat tot, ha destacat que el Govern havia deixat clar, quan va anunciar el canvi de ministre, que els dos secretaris d’Estat actuals quedaven “adscrits” al mateix ministeri.
De la seva banda, Bonet ha manifestat que ara com ara està en la fase de conèixer la feina en què treballava el ministeri fins ara i ha reconegut que serà complicat tirar endavant projectes.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte