Diari digital d'Andorra Bondia

Bono lloa les bones relacions de veïnatge amb el Principat


Escrit per: 
Agències


El president del Congrés dels Diputats, José Bono, va destacar ahir les bones relacions de veïnatge que hi ha entre Andorra i l’Estat espanyol en el marc de la primera visita oficial d’aquesta legislatura del síndic general, Josep Dallerès, a les Corts espanyoles.

A més de confirmar el bon moment pel qual passa la relació entre els dos països, la reunió va servir per tractar diferents qüestions d’actualitat, com ara la reforma fiscal i la delicada situació econòmica.
Com a retorn de la invitació, el president Bono visitarà Andorra, probablement al mes de juny. Amb aquests intercanvis, es consolida les relacions entre els dos parlaments en l’etapa constitucional, que el mateix síndic Dallerès havia impulsat amb una visita el 1996 i que s’han anat desenvolupant regularment.
Dallerès, que també es va trobar amb el president del Senat, Francisco Javier Rojo, i amb altres representants de les Corts espanyoles, va estar acompanyat del secretari general, Valentí Martí, i de l’ambaixador d’Andorra a Espanya, Manuel Pujadas. Avui, el síndic general assistirà a la recepció organitzada per l’ambaixada andorrana amb motiu de la celebració del Dia de la Constitució del Principat a Madrid.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte