Diari digital d'Andorra Bondia
Foto de família dels candidats nacionals i territorials de Liberals, en la reunió de poble d'ahir a la nit al Centre de Congressos.
Foto de família dels candidats nacionals i territorials de Liberals, en la reunió de poble d'ahir a la nit al Centre de Congressos.

Cabanes tanca a la capital i "amb boins auguis" la campanya de Liberals


Escrit per: 
Redacció

Liberals ha tancat la campanya electoral en un acte final a Andorra la Vella, la darrera parròquia en fer la reunió de poble. La trobada, que s'ha celebrat al Centre de Congressos d'Andorra la Vella, ha aplegat més d'un centenar de persones. En ella, el candidat a cap de Govern, Josep Maria Cabanes, ha fet un balanç de la campanya, la qual considera que ha anat bé i els inputs que ha rebut de la ciutadana són bons. Així, doncs, Cabanes s'ha mostrat esperançat per diumenge, i ha agraït tota la feina feta durant aquestes setmanes per tots els candidats.

L'acte ha estat presentat pel president del partit, Jordi Gallardo, qui ha ofert un discurs inaugural i ha presentat els membres de la candidatura territorial a Andorra la Vella. En aquest sentit, un dels altres a intervenir ha estat el candidat suplent de la nacional, Víctor Filloy, qui ha fet un repàs de tota aquesta legislatura en la qual Liberals han format part del Govern de coalició, i ha lloat la feina feta pels dos ministres liberals. Concretament, ha destacat que ha pogut desencallar el desviament de la Massana i també ha explicat que s'han establert les bases per solucionar el problema de l'habitatge.

Un dels candidats liberals a la territorial de la capital, Víctor Pintos, ha demanat el vot per Liberals, perquè "som la força política que aporta equilibri i seny, i ho hem demostrat". A més, ha remarcat que a Liberals són no intervencionistes.

Finalment, també han ofert un discurs a tots els assistents els números 2 i 3 de la candidatura nacional, Maribel Lafoz i Jaume Bonell, respectivament. Per la seva banda, Lafoz ha comentat que el partit Liberal ha viscut situacions complicades, les quals s'han superat amb molta empenta i il·lusió. També ha declarat que aquests dies hi ha hagut una campanya de desprestigi cap al país i les institucions.

Bonell, ha remarcat la desinversió en infraestructures durant molts anys i ha recordat que les principals infraestructures en termes de mobilitat que s'han tirat endavant com l'aeroport d'Andorra – La Seu d'Urgell o el projecte de l'heliport, han estat encapçalades per la part liberal del Govern. A més, també ha destacat que el desviament de la Massana s'ha aconseguit desencallar gràcies als liberals.

L'acte ha finalitzat amb una fotografia dels 22 candidats Liberals que concorren en aquestes eleccions, els 17 de la nacional més els 5 candidats de les territorials entre Ordino, Andorra la Vella i Sant Julià de Lòria. En acabar, també hi ha hagut un petit refrigeri per tots els assistents on han pogut conversar amb els candidats en aquest darrer dia de campanya electoral.

Eleccions generals 2023

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte