Diari digital d'Andorra Bondia

Cabot jura el càrrec de cònsol menor i exposa que vol “fer bé el dia a dia”


Escrit per: 
Agències / Foto: A. R.


La nova cònsol menor de Canillo, Dolors Cabot, i el nou conseller del Comú, Jaume Fité, van prendre possessió dels seus càrrecs en una sessió extraordinària de consell de comú amb la presència de familiars, amics i autoritats, com el ministre d’Ordenament Territorial, Gerard Barcia, i el vocal del consell d’administració de l’Institut Nacional Andorrà de Finances, Josep Casal.

A primera fila del públic, la predecessora en el càrrec, Mònica Bonell. La marxa de Bonell del Comú de Canillo per anar a la cinquena posició de la llista nacional de Demòcrates per Andorra ha provocat un moviment de fitxes en l’organigrama del consistori que es va aprovar ahir en la sessió de consell de comú extraordinària.
D’una banda, Cabot ha assumit el càrrec de cònsol menor, així com la integració en la comissió d’Urbanisme i la representació en la comissió rectora del Palau de Gel i al consell d’administració d’Ensisa, llocs que fins ara ocupava Bonell. La presència de Cabot a la junta de govern no varia, ja que hi era anteriorment com a consellera d’Administració i Finances, càrrec que manté. A més de Casadevall i Cabot, completen la junta de govern Antoni Duedra, Daniel Areny i Àlex Mitjana. De l’altra banda, el nou conseller de comú de la majoria, Jaume Fité, formarà part de les comissions de Joventut, Esports i Cultura, i de Medi Ambient, Agricultura i Turisme.
Cabot va explicar en el seu primer parlament que continuarà la línia marcada, estant a disposició dels ciutadans. Es tracta d’acabar els deu mesos de mandat que queden i “aprendre molt al costat del cònsol major” i de la resta de l’equip. Va assegurar no tenir pressa “ni ambició” de cara al futur i que el que ara toca és “fer bé el dia a dia”, però que “tot és possible i res no és possible”. La nova cònsol va tenir també unes paraules per a “les dones que han treballat al llarg del temps perquè d’altres poguéssim arribar a tenir un paper representatiu en la política i en la societat”.
Per la seva banda, el cònsol major, Enric Casadevall, va explicar que Cabot és “un dels pilars” de la corporació, ja que ha estat i continua sent la presidenta de la comissió de Finances. Quant a les polítiques dels pròxims mesos, Casadevall va assegurar que “no han de canviar”

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte