Diari digital d'Andorra Bondia

Camp assegura que s'està intentant trobar una solució pactada amb els socis de Ctrasa


Escrit per: 
Agències

El ministre de Turisme i Medi Ambient, Francesc Camp, ha informat aquest dimecres que el Govern està intentant trobar una solució pactada amb els socis privats del Centre de Tractament de Residus (Ctrasa).

Segons el ministre és una qüestió que s'està portant des del Ministeri de Finances i s'estan mantenint converses 'per arribar a la millor sortida possible'. Mentrestant, però, la demanda continua vigent i per tant els contractes que van quedar aturats segueixen estant-ho.
Després que aquest dimarts el cap de l'oposició, Jaume Bartumeu, lamentés que 'el Govern hagi aturat el procés judicial' contra els socis privats de Ctrasa, la francesa Novergie i l'espanyola Cespa, aquest dimecres, el ministre de Medi Ambient ha assegurat que s'està treballant per trobar-hi una solució.
Bartumeu va recordar que el govern anterior va parar les retribucions que es donaven a les dues empreses a canvi d'uns assessoraments 'inexistents', i va lamentar que ara el procés quedi aturat i que per tant no es puguin recuperar els diners que s'han estat pagant a les dues societats i que han significat 'un menyscapte molt important per l'erari públic'. En aquest sentit, el ministre ha assenyalat que no s'ha abandonat el procés sinó que s'intenta solucionar amb un acord. 
A causa de la demanda judicial els contractes amb les dues empreses havien quedat aturats, i per tant també les retribucions. El ministre ha assegurat que això es manté aturat perquè la demanda no ha estat retirada.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte