Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers generals massanencs i membres de CC Judith Pallarés i Carles Naudi.
Els consellers generals massanencs i membres de CC Judith Pallarés i Carles Naudi.

Camp i Naudi deixen d’utilitzar les sigles de CC al Consell General


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Els parlamentaris massanencs Joan Carles Camp i Carles Naudi d’Areny-Plandolit deixaran d’utilitzar les sigles de Ciutadans Compromesos (CC) al Consell General per “evitar discussions” i que “ningú se sentit exclòs”.
Així ho va confirmar ahir el mateix Naudi després de l’acord assolit en aquest sentit en la reunió de la plataforma parroquial massanenca. De fet, va ser el propi conseller general qui va plantejar la possibilitat de deixar d’utilitzar les sigles de CC a la cambra parlamentària a l’inici de la trobada si això havia de ser un motiu de discussió amb altres membres de la plataforma parroquial, com la també consellera general del grup parlamentari liberal, Judith Pallarés, que havia transmès el seu malestar per la utilització de les sigles així com el del secretari general de Liberals d’Andorra, el també massanenc Amadeu Rossell.
Així “ningú capitalitza les sigles CC”, va destacar Naudi, que va explicar que s’havia acordat també que els tres consellers generals massanencs de la plataforma parroquial, malgrat que arran de l’escissió del grup liberal estaven en grups diferents,  “continuarien treballant plegats en les qüestions que afectin la Massana”.
De fet, la utilització de les sigles de Ciutadans Compromesos ja es va valorar en els comicis del 2015 quan CC va decidir donar suport al projecte liberal encapçalat per Josep Pintat i es va proposar a Naudi i Pallarés encapçalar la llista massanenca. Aleshores es va optar per no posar les sigles a la candidatura.

 

camp
naudi
sigles
CC
Consell General

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte