Diari digital d'Andorra Bondia
La delegació andorrana amb la de Colòmbia.
La delegació andorrana amb la de Colòmbia.

Camp intercanvia experiències a Fitur i explora possibilitats de mercat amb mandataris de Colòmbia i Mèxic


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA

El ministre de Turisme, Francesc Camp, ha mantingut, en el marc de la seva estada a Madrid en motiu de la celebració de la fira Fitur, sengles reunions bilaterals amb la viceministra de Turisme de Colòmbia, Sandra Howard, així com amb la subsecretària de Turisme de Mèxic, Maria Teresa Solís, segons ha informat l'executiu.

Durant les trobades s'ha avaluat la possibilitat de captar el mercat turístic de centre i sud Amèrica.

En la reunió mantinguda amb la viceministra de Turisme de Colòmbia, Sandra Howard, s'ha fet seguiment de l'acord de col·laboració signat entre els dos països el 2013. La viceministra colombiana ha mostrat el seu interès a intercanviar experiències i coneixement en l'àmbit del turisme de neu i muntanya, amb Andorra, pel que fa al posicionament aconseguit en aquest producte. Camp i Howard han tractat aspectes relacionats amb les polítiques que impulsen la qualitat turística, centrant-se amb el turisme sostenible i l'impacte a la natura.

D'altra banda el ministre Camp, també es va poder trobar subsecretària de Turisme de Mèxic, Maria Teresa Solís. En aquesta reunió, el ministre andorrà ha mostrat el seu interès a conèixer els operadors turístics que oferten Europa, especial ment els que comercialitzen destinacions de muntanya. La subsecretària mexicana ha convidat a la delegació andorrana a organitzar una trobada de presentació a la Ciutat de Mèxic per donar a conèixer l'oferta del Principat.

camp
intercanvia
Fitur
experiències
mercat
mandataris Colòmbia
Mèxic

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte