Diari digital d'Andorra Bondia
Camp: “Les tarifes han de ser creïbles i també homologables”
Camp: “Les tarifes han de ser creïbles i també homologables”

Camp: “Les tarifes han de ser creïbles i també homologables”


Escrit per: 
P.G./Foto: Agències

Davant de la carta feta pública i enviada al ministre de Turisme i Comerç, Francesc Camp, en què la Unió de Ràdios Privades d’Andorra (URPA) mostra l’oposició a les tarifes generals que els ha tramès la Societat de Gestió Col·lectiva de Drets d’Autor i Drets Veïns (SDADV), Camp va dir ahir que s’està estudiant la proposta de l’URPA, però va remarcar que aquestes tarifes “han de ser creïbles i homologables en l’àmbit europeu”.
El ministre de Turisme i Comerç va criticar que l’URPA hagi tret a la llum aquesta carta, perquè “no és oportú que es facin públiques negociacions que encara estan cursant-se i que s’han fet a porta tancada”.  Pel que fa a les tarifes, segons Camp l’objectiu final és que “es puguin homologar a Europa i  han de tenir sentit”. Per tot el ministre va explicar ahir que, tal com ja va informar 
l’URPA, s’estudiaran les seves propostes. A més Camp va remarcar que no hi ha cap data límit per aplicar aquestes tarifes però “ens agradaria que es poguessin aplicar el 2017”, va manifestar. Camp també va explicar que ara s’estan mantenint reunions amb els responsables dels comuns per tot aquest afer. “Volem escoltar totes les parts, i volem que les tarifes siguin assumibles però també creïbles”, va remarcar.
La Unió de Ràdios Privades  reclama en la carta enviada al ministre que les tarifes estiguin perfectament detallades i que s’estableixin en funció dels ingressos obtinguts per la programació musical.  A més critica que no es defineixi “quan es considera que l’ús de la música és un component principal” i es demana que es tingui en compte “la rellevància d’ús”.

URPA
Francesc Camp
tarifes
SDADV

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte