Diari digital d'Andorra Bondia
Cerni Pol i Francesc Camp a la vall del Riu, on hi haurà un dels ponts tibetans.
Cerni Pol i Francesc Camp a la vall del Riu, on hi haurà un dels ponts tibetans.

Camp vol crear un circuit per enllaçar els diferents atractius


Escrit per: 
M. S.

“Enllaçar els diferents punts d’interès cultural, turístic i lúdic de la parròquia” i fer-ho de forma “senzilla, divertida i dinàmica”. Aquest és l’objectiu del circuit temàtic que donarà el tomb a la parròquia que vol impulsar la candidatura de Demòcrates+Independents per tal d’atraure turistes “de diferents perfils que vinguin a Canillo fora de temporada alta i que poden ajudar a fer-nos créixer”. 

Així ho va explicar ahir el candidat a cònsol major de DA, Francesc Camp, que va precisar que el circuit tindrà uns 40 o 50 quilòmetres i que els diferents punts d’interès s’enllaçaran “a través de diferents camins, ginys mecànics, vehicles elèctrics perquè les persones puguin anar d’un lloc a l’altre sense fer molt esforç físic i així poder abastar un gran públic i no només els que van molt a la muntanya i estan molt en forma”.

Entre els punts que enllaçaria aquest circuit Camp, que va avançar que se’n faran també de nous a diferents pobles,  va destacar el mirador del Roc del Quer, tota l’oferta estiuenca d’Ensisa i els futurs ponts tibetans. 

Precisament, respecte a aquests últims, el número 5 de la llista, Cerni Pol, va recordar que es tracta de dues passarel·les, una a l’inici de la vall del Riu  de 600 metres de llarg i a 160 metres d’alçada i l’altra, més petita, a Montaup que permetrà enllaçar amb el Roc del Quer.

camp
circuit
enllaçar
atractius

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte