Diari digital d'Andorra Bondia
La ministra en una de les trobades bilaterals que va mantenir en el marc de l’Assemblea general de l’OMT.
La ministra en una de les trobades bilaterals que va mantenir en el marc de l’Assemblea general de l’OMT.

Canals participa a Sant Petersburg a la 23a Assemblea general de l’OMT


Escrit per: 
Redacció/Foto: Govern d'Andorra

La ministra de Turisme, Verònica Canals, juntament amb el director del departament de Turisme, Sergi Nadal, ha participat aquesta setmana a la 23a sessió de l’Assemblea general de l’Organització Mundial del Turisme (OMT), que finalitza avui a Sant Petersburg (Rússia), segons ha informat l’executiu.
La ministra ha tingut l’oportunitat de tractar en diferents reunions bilaterals amb els seus homòlegs la celebració del pròxim Congrés mundial de turisme de neu i muntanya de l’any vinent. Així mateix, Canals s’ha reunit també amb els representants iberoamericans per tractar aspectes relacionats amb l’acollida de la Cimera Iberoamericana el 2020.
L’Assemblea general acull delegacions de més de 150 països. A més, també hi assisteixen representants d’aproximadament 500 membres afiliats a l’OMT, incloent-hi el sector públic i privat, ONG i associacions acadèmiques. De fet, aquest esdeveniment, que se celebra cada dos anys, és la reunió mundial més important d’alts funcionaris i representants de turisme.
Durant aquests dies, la titular de Turisme també ha mantingut diverses trobades bilaterals amb alts càrrecs de les delegacions de Mònaco, Malta, Espanya i Suïssa, entre d’altres, amb els quals ha pogut intercanviar diferents aspectes vinculats a l’acollida de del pròxim Congrés mundial de turisme de neu i muntanya de l’any vinent a Andorra.
Així mateix, Canals va participar, en qualitat de ponent, en el debat del Fòrum d’alt nivell sobre turisme mèdic i sanitari, que va ser inaugurat pel secretari general de l’OMT, Zurab Pololikashvili. En la seva intervenció en el debat d’alt nivell, la ministra va subratllar la transcendència que té el turisme de salut, benestar i mèdic a Andorra, així com l’estratègia i les polítiques per promoure l’arribada d’aquest tipus de visitants al país. En concret, Canals va destacar la facilitació dels viatges, el desenvolupament del producte i de les infraestructures o la inversió estrangera, que ha permès ampliar l’oferta mèdica del Principat.
A més a més, la titular de Turisme va recordar la importància que té aquest sector en el producte interior brut (PIB) del Principat i la voluntat de l’executiu de desenvolupar nous sectors per desestacionalitzar l’oferta turística.

canals
participa
Sant Peterburg
Assemblea generral
l'OMT

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte