Diari digital d'Andorra Bondia

Canillo contracta una pòlissa de crèdit d’1,5 milions


Escrit per: 
Agències


 El Comú de Canillo va aprovar dimarts la contractació d’una pòlissa de crèdit d’1,5 milions per evitar problemes de tresoreria els mesos de setembre i novembre.

El conseller de Finances, Marc Casal, va indicar que s’ha detectat que hi haurà unes puntes de tresoreria importants, sobretot perquè s’han de fer front als pagaments de les obres del Prat del Riu. En aquest sentit, va afirmar que l’obra “es va adjudicar sense una previsió clara de com es faria front als pagaments”, i és per aquest motiu que s’han vist obligats a contractar la pòlissa, que tindrà un interès de l’euríbor a un any més 2,25%, i un venciment d’un any i mig.
De la seva banda, el cònsol major, Josep Mandicó, va afegir que els romanents que s’han de pagar són principalment de les obres de l’aparcament però també d’altres, com la captació d’aigua de la vall d’Incles. El cònsol també va voler enviar un missatge de tranquil·litat assegurant que ningú s’ha de preocupar ni pels salaris ni pel funcionament de la corporació.
D’altra banda, Mandicó es va felicitar per la sentència favorable del Tribunal de Batlles que anul·la la reclamació econòmica que feia Encamp pels telecadires del pla de les Pedres. Mandicó va dir que la seva intenció és parlar amb Encamp per poder arribar a un acord i evitar un altre plet.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte