Diari digital d'Andorra Bondia

Canillo preveu acabar l’hivern amb més vendes que el 2009


Escrit per: 
Redacció


Arribats a l’equador de la temporada d’hivern, el director del Palau de Gel, David Caubet, va fer una petita valoració del que han estat aquests mesos quant a resultats d’explotació.

Sense entrar en detalls, la conclusió que es desprèn dels números d’aquests tres mesos transcorreguts és que es tancarà el període hivernal amb un increment de la facturació respecte de la campanya passada.
Tot i que el nou director no va detallar si aquest creixement suposarà la consecució dels objectius marcats (cal recordar que eren incrementar els ingressos en un 20 o un 30%), sí que va indicar que es va registrar un augment notable durant la campanya de Nadal i que, si bé aquest mes de gener ha estat “equiparable” al de l’any passat, s’està fent un gran mes de febrer, sobretot pel carnaval i la setmana de vacances de què gaudeixen els estudiants.
D’altra banda, Caubet va comentar que cap a principis de l’estiu s’espera començar el canvi de marca del Palau de Gel. Un canvi que actualment està en fase d’adjudicació i no serà fins la setmana vinent quan, en comissió rectora, s’aprovarà l’adjudicació del concurs. El que sembla clar és que serà una empresa andorrana la que s’encarregarà d’aquest rentat de cara corporatiu, ja que totes les empreses que s’han presentat al concurs són del país.
Cal recordar que amb la nova marca es pretén donar un plus de modernitat al Palau i atraure un públic objectiu més jove i menys familiar, encara que sense perdre el terreny guanyat.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte