Diari digital d'Andorra Bondia

Canvis en la llei de pressupost per poder fer contractacions


Escrit per: 
M. F. / J. R. / Foto: SFGA

El Govern ha donat llum verda al projecte de llei de modificació de l’article 24.2 de la Llei de pressupost, amb la intenció d’aixecar la limitació per a la cobertura de vacants en el cas d’agents de la policia i dels secretaris judicials i per poder fer noves contractacions de tècnics experts per complir les exigències marcades, entre d’altres, per l’acord monetari i el Moneyval, tal com va exposar ahir el ministre de Finances i Funció Pública, Jordi Cinca.

En aquest sentit el ministre va posar en relleu que el pressupost vigent limita la cobertura de vacants a un percentatge de només un 10% i s’ha decidit aixecar aquesta limitació per poder fer contractacions en el cos de la policia en el cas que aquestes fossin necessàries tot i que l’executiu no es planteja, de manera imminent, incorporar nous efectius al cos. Així es compleix, segons Cinca la resolució presa per unanimitat al Consell General per donar un servei “òptim” a la ciutadania.
Quant a la contractació de tècnics per complir amb els compromisos internacionals, Cinca va posar en relleu que aquestes persones no seran contractades com a funcionàries i, per tant, la seva relació contractual amb l’executiu estarà sota el règim laboral ordinari. Per poder cobrir aquests llocs, que encara no estan quantificats, primer es faran edictes interns, segons Cinca, que va afegir que la intenció és que el mercat de treballadors andorrans pugui servir per cobrir aquestes places. 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte