Diari digital d'Andorra Bondia

Carchat signa la segona plaça en l’estrena del Volant RACC


Escrit per: 
Redacció


El Critèrium del Berguedà obria el calendari d’aquesta temporada del Volant RACC. Joan Car­chat, tot i la falta d’adaptació al nou vehicle, va aconseguir una destacada segona posició.

 
El pilot andorrà, que com la resta de participants aquesta temporada condueix un Peugeot 107, va anar des de les primeres especials per darrere de Víctor Pérez. A mesura que transcorria la prova anava retallant diferències, però al darrer tram va decidir no atacar la primera plaça. “Em van comentar que hi havia oli a la carretera, en un lloc concret del tram, i vaig decidir no jugar-me-la. En realitat crec que hauríem pogut passar sense aixecar el peu”, va admetre Carchat, que va acabar a 4 segons de Pérez, que es va imposar i que es converteix en el primer líder del campionat.

Un cop acabada la prova, Carchat va fer una anàlisi del seu rendiment: “He començat una mica despistat al volant del Peugeot 107, un cotxe que pràcticament no havia provat. A les frenades sobretot, no he encertat el moment, de vegades ho he fet massa tard i a vegades m’he anticipat. A mesura que ha anat avançant el ral·li, m’he sentit molt més còmode i això s’ha notat en els cronos.”

Per la seva part, Lluís Bigordà va completar el ral·li en la cinquena posició, a 3.44 minuts del vencedor. “No havíem provat el cotxe i hem aprofitat aquesta primera cursa per començar a conèixer les reaccions del nou 107. Hem anat millorant els nostres temps a mesura que ha anat avançant el ral·li i això ens fa ser optimistes de cara a la propera carrera”, va indicar Bigordà.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte