Diari digital d'Andorra Bondia

Carolina Poussier dimiteix com a integrant de l'executiva del PS per discrepàncies amb un membre


Escrit per: 
Agències

Carolina Poussier ha renunciat a ser membre del comitè executiu del Partit Socialdemòcrata. Poussier, en declaracions a l'ANA, ha explicat que va enviar una carta al comitè el passat 19 de maig presentant la seva renúncia, tot i que portava des de gener 'rumiant la seva sortida'.

Poussier ha dit que un dels motius que l'han portat a renunciar ha estat que s'ha sentit 'poc escoltada', i que els últims esdeveniments en relació a l'exsecretari d'estat d'Educació, Josep Roig, 'l'havien afectat profundament'. Poussier ha destacat que dins l'executiva 'ha trobat problemes de comunicació amb un dels integrants', i que ara es podrà dedicar més al comitè local d'Ordino.

Puossier ha estat ben clara: ha renunciat per discrepàncies amb un membre del comitè, i sobretot per qüestions i temes que l'afecten de molt a prop. I com que 'es barrejava la política amb qüestions professionals', ha preferit desvincular-se i que les coses es quedin així. Segons Poussier, quan hi havia una dificultat, no se solucionava, cosa que denota que hi havia un problema, 'sobretot de comunicació', i en aquest sentit també es desvincula perquè 'no se m'ha escoltat', ha dit.

Poussier s'ha mostrat contenta per la decisió que ha pres perquè d'aquesta manera es podrà dedicar molt més al comitè local d'Ordino. De fet, ha assegurat que continuarà treballant al partit i que no descarta tornar a formar part de l'executiva en un altre moment. A més, també assegurat que continua donant suport al cap de Govern, Jaume Bartumeu, i al partit. 'Una cosa era la feina del comitè i una altra les conviccions polítiques', ha sentenciat.

Carolina Poussier havia estat escollida en el IXè Congrés Ordinari, que va tenir lloc el passat 19 de setembre del 2009. En aquell moment la nova directiva però, no va rebre tot el suport dels militants, ja que un 20% d’ells va votar en blanc en els comicis celebrats per a l’ocasió. En concret, la votació per a l'única candidatura presentada al Comitè Executiu va rebre 37 vots en blanc, 1 nul i 143 positius.

Pel que fa als membres dels comitès, l'ANA ha pogut parlar amb el secretari d'organització, David Ríos, que no ha volgut pronunciar-se al respecte.

 

 

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte