Diari digital d'Andorra Bondia
Naudi fa declaracions als mitjans abans de la trobada amb els veïns de l’avinguda del Ravell, ahir.
Naudi fa declaracions als mitjans abans de la trobada amb els veïns de l’avinguda del Ravell, ahir.

CC alerta que d’Acord vol apujar els impostos i això afectarà l’economia


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

El cap de llista de Ciutadans Compromesos (CC), Carles Naudi d’Areny-Plandolit, va destacar ahir que el model de fiscalitat amb què es presenten a les pròximes eleccions generals és totalment oposat al model que defensa d’Acord. Així, va exposar que mentre que CC treballarà per tenir els tipus impositius més baixos i competitius d’Europa per fer créixer l’economia i atraure inversors, “d’Acord proposa incrementar l’IRPF i gravar els dividends”, unes mesures que considera que “posaran en escac l’economia andorrana”.

I és que Naudi manté que la fiscalitat i l’economia del Principat no estan “prou madures” per a aquestes mesures. Davant d’això, el candidat va remarcar que “defensarem la sobirania fiscal”. La formació diu que la política tributària i fiscal han d’anar en línia amb una política econòmica general de generació de llocs de feina i establiment d’empreses que aportin suficients ingressos a l’Estat.En aquest marc, Naudi va declarar que “no estem en absolut d’acord amb el que diu d’Acord, perquè el pròxim serà l’impost de successions?”. El cap de llista de CC va exposar que “creiem que la feina per fer és en gestió de la despesa” i a fer créixer l’economia per assolir així una major recaptació per a l’Estat, “no augmentar impostos, i d’Acord el que vol és apujar impostos”.
La candidatura massanenca assegura que no incrementarà ni el tipus de gravamen de l’IRPF ni el tipus de l’impost de societats. També ha anunciat que no crearà nous impostos. Naudi va fer aquestes declaracions abans de la trobada amb els veïns de l’avinguda del Ravell, que va tenir lloc ahir.

 

 

 

ciutadans compromesos
fiscalitat
d'acord
impostos

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

D’Acord ens vol apretar el cinturó

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte