Diari digital d'Andorra Bondia
Naudi s’adreça als assistents en la reunió de poble celebrada a la Massana, ahir.
Naudi s’adreça als assistents en la reunió de poble celebrada a la Massana, ahir.

CC aposta per potenciar el sector del motor amb la creació d’un circuit


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

L’objectiu de Ciutadans Compromesos (CC) és incrementar els ingressos de l’Estat sense haver d’apujar impostos. Per aconseguir-ho, diu que cal defensar els sectors tradicionals i al mateix temps apostar per crear-ne de nous. Un d’aquests és el del motor. El cap de llista, Carles Naudi d’Areny-Plandolit, va destacar que tot i que Andorra atrau molts pilots, avui no tenen infraestructures per desenvolupar-se. Per això planteja fer un circuit per entrenar i al seu entorn es podrien crear escoles de pilots o de mecànics. A més de portar els professionals, això potenciaria el turisme. Naudi també va defensar el sector dels actius virtuals, que pot aportar molta riquesa al país, va dir. Tot això acompanyat d’un marc jurídic “a prova de bombes”.

En la reunió de poble celebrada ahir a la sala La Closeta de la Massana, Naudi va apostar per la implantació d’un IRPF atractiu que afavoreixi la instal·lació de persones famoses a Andorra. En aquest sentit va recordar que la cantant i actriu Madonna és resident a Portugal i va advertir que “si anem en pla confiscatori la Madonna no vindrà mai”. Així mateix, el candidat es va mostrar preocupat per la gestió de la despesa de l’Estat i va advertir que “no volem dèficits” en anys en què hi ha creixement del PIB.
De la seva banda, el número dos, Raul Ferré, va anunciar que proposaran destinar part del “macroedifici” de la nova Seu de la Justícia a acollir d’altres serveis de l’Estat que avui es troben en immobles de lloguer, i va exposar la necessitat d’invertir a la carretera que condueix a l’estació d’esquí d’Arinsal amb la construcció de dos paraallaus i en la millora de la carretera que porta a les pistes de Pal. També va dir que faran costat als esdeveniments que s’organitzin des d’Andorra Turisme, però sempre que aquests es facin amb “seny”. Altres mesures que es van exposar fan referència a obrir la participació dels professionals del sector a l’estratègia d’Andorra Turisme i despolititzar el Consell Superior de la Justícia.
En l’acte, tant Naudi com l’actual cònsol de la Massana, David Baró (que va actuar de presentador) van insistir en la independència de Ciutadans Compromesos i la voluntat de mantenir-se independents un cop dins del Consell General. Naudi, a més, va destacar que “som gent de la parròquia que podem aportar solucions als problemes reals de la població”, i va remarcar la voluntat de traslladar al parlament la forma de fer aplicada al Comú massanenc de diàleg i consens per arribar a acords. 
El candidat va assegurar que no se senten guanyadors i va advertir del risc que hi hagi “molt vot en blanc a la Massana”, un fet que “pot canviar el resultat de les eleccions”. Això ho basa en el fet que hi ha llistes que no tenen una opció a la territorial.  Per contra, espera que l’abstenció es pugui reduir.

ciutadans compromesos
Carles Naudi

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte