Diari digital d'Andorra Bondia
David Baró.
David Baró.

CC crea la comissió electoral per formar la candidatura


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

Ciutadans Compromesos (CC) va crear dilluns la comissió electoral, que serà l’encarregada de formar la candidatura. Així doncs, a partir d’ara ha començat la recerca dels noms que configuraran la llista, que serà continuista i de renovació, ja que incorporarà noves persones.

Segons van explicar fonts properes a la formació, no s’han pactat quotes per a cadascuna de les sensibilitats integrades dins de CC i el que es farà és buscar “les persones preparades” i amb diferents perfils. Així, en funció de les persones que es posin a disposició de la plataforma se cercaran els “perfils que encaixen” i aleshores serà el tàndem que encapçalarà la candidatura que haurà de completar l’equip. 
Quant a les sigles, les fonts van reiterar que la candidatura només portarà el nom de Ciutadans Compromesos i que serà dins del programa en què s’explicarà que la llista està formada per diferents sensibilitats on apareixerà el logo de cada partit polític representat (acull independents, liberals i verds i, com a novetat, demòcrates). Les mateixes fonts van explicar que Demòcrates volia que les seves sigles apareguessin al nom de la candidatura, però des de CC es va rebutjar la proposta perquè és una plataforma que governa la Massana des de fa vuit anys i perquè s’ha apostat per continuar amb aquest model quatre anys més.

 

eleccions comunals
ciutadans compromesos
CC

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte