Diari digital d'Andorra Bondia
El número 2 de la llista de CC, Raül Ferré, a la trobada d’ahir amb els veïns de l’avinguda Sant Antoni.
El número 2 de la llista de CC, Raül Ferré, a la trobada d’ahir amb els veïns de l’avinguda Sant Antoni.

CC defensarà un acord amb la UE que interessi a Andorra i no al revés


Escrit per: 
M.S.C. / Foto: Jonathan Gil

El cap de llista de Ciutadans Compromesos (CC), Carles Naudi d’Areny-Plandolit, va assegurar que defensaran un acord amb la Unió Europea (UE) que interessi a Andorra i no a l’inrevés. Així va remarcar que no acceptaran un acord que empitjori la situació del país i que treballaran per un marc favorable als interessos del Principat. Per avançar vers aquest objectiu, CC aposta pel diàleg, el consens, la transparència i l’anàlisi, i fer-ho de forma assossegada. És en aquest sentit que la formació massanenca se sent clau.
I és que, tal com va dir Naudi ahir en el marc d’una reunió amb els veïns de l’avinguda Sant Antoni de la Massana, durant la campanya electoral “s’està imposant” el posicionament de CC. Així va apuntar que si abans “hi havia els eurofans i els més prudents”, avui tots els partits aposten per l’anàlisi i el consens. “El que hem estat defensant durant quatre anys ara tothom ho compra”, va concloure. Naudi també va afirmar que CC vol garantir la igualtat sobirana legislativa, que ha d’assegurar que Andorra no estigui en inferioritat respecte de la resta d’estats membres. Així, advoca per la llibertat a regular el sector energètic, de les telecomunicacions, la Seguretat Social i la prestació de serveis digitals. A més, defensa el manteniment de la sobirania fiscal (diu que cal assegurar que no s’obligui Andorra a arribar a situacions econòmicament insostenibles que facin pujar la pressió fiscal), una política exterior independent i no sotmesa als mandats de la UE, i la necessitat que l’acord sigui validat per un referèndum. A banda, va apuntar que cal disposar d’estudis d’impacte per saber què aportarà l’acord d’associació.

CC
defensarà
acord
ue
interessi
Andorra
revés

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Tan temps picant pedra i en acabar tots diuen lo mateix que vosaltres! Gracies per defensar Andorra
Amb tots els meus respectes, i vist el que està demostrant degudament documentat la candidatura "outsider" representada per AS, no ens calen gaires estudis d'impacte per veure la veritable dimensió que implica un Acord d'Associació: més deute, més despesa corrent, més fiscalitat, més càrrega social amb pressió cap al CASS i el SAAS, a part de perdre la nostra preuada seguretat ciutadana.

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte