Diari digital d'Andorra Bondia
Carles Naudi i Raül Ferré, acompanyats per la resta de candidats i membres de Ciutadans Compromesos després de penjar el primer cartell.
Carles Naudi i Raül Ferré, acompanyats per la resta de candidats i membres de Ciutadans Compromesos després de penjar el primer cartell.
Judith Pallarès i Vicenç Alay després d’enganxar el cartell de la candidatura de d’Acord de la Massana amb la presència d’altres integrants de L’A i el PS.
Judith Pallarès i Vicenç Alay després d’enganxar el cartell de la candidatura de d’Acord de la Massana amb la presència d’altres integrants de L’A i el PS.

CC i d’Acord aposten per invertir a la parròquia després d’anys d’oblit


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

Les dues candidatures que concorren a la circumscripció territorial de la Massana volen garantir les inversions a la parròquia després d’anys d’oblit del Govern demòcrata. En aquest sentit, el cap de llista de Ciutadans Compromesos (CC), Carles Naudi, va lamentar que “si es compara amb altres parròquies, la Massana ha quedat enrere”, i va posar com a exemple l’Skyrace Comapedrosa, que no ha rebut el suport de l’executiu fins a l’últim pressupost gràcies a una esmena que ell mateix va presentar. Davant d’això va remarcar que “volem que la Massana tingui una veu que es faci valdre al Consell General”, i per aquest motiu espera que CC sigui “clau”. Tot i així, Naudi va posar en relleu que la candidatura es presenta amb un projecte “en clau de país”, tal com exposa el lema de campanya. “Això vol dir que defensem la Constitució, que aportem garanties d’estabilitat i governabilitat”, i va afegir que, tal com han fet fins ara al Consell General i al Comú, “aportem diàleg i consens per trobar solucions als problemes reals que té Andorra”. El candidat va destacar que Ciutadans Compromesos es presenta amb un programa “ambiciós”, amb eixos transversals que comprenen des del creixement i l’obertura econòmica fins a polítiques socials passant per aspectes com la UE, polítiques agrícoles o relacionades amb la CASS i el sistema sanitari, entre d’altres. Naudi va reiterar que CC és un projecte independent i que no surt com a llista guanyadora a la territorial.

De la seva banda, la candidata de la llista d’Acord de la Massana, Judith Pallarès, va anunciar que defensaran que les inversions a la parròquia siguin “les adequades”, tenint en compte que no s’han materialitzat les promeses de DA. Pallarès va denunciar que des del Govern “s’han prioritzat inversions a altres territoris”, i tot i que els demòcrates van prometre fa quatre anys iniciatives com ara l’ampliació de la CG-5, això no s’ha acabat produint. També va explicar que durant aquest temps s’ha demanat a l’executiu donar una utilitat als edificis que el Govern té a la parròquia, però tampoc ha estat possible. “Sincerament, se’ns hauria de tractar amb una mica més de carinyo”, va dir. La candidata va remarcar que treballaran per “fer país des de la parròquia i no per utilitzar el país a favor de la parròquia”. A més, va declarar que “estem d’acord per anar conjuntament a defensar els interessos de tots a Europa i també estem d’acord a tirar endavant propostes innovadores i de canvi per a tot el país”. Al mateix temps, va indicar que al programa amb què es presenten estan previstes iniciatives en l’àmbit social per atendre la gent gran i els joves i també es fa èmfasi en la cultura.

eleccions generals
cartells
d'acord
ciutadans compromesos

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte