Diari digital d'Andorra Bondia
Els consellers del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Raul Ferré al Consell General.
Els consellers del grup parlamentari de Ciutadans Compromesos Carles Naudi d’Areny-Plandolit i Raul Ferré al Consell General.

CC tindrà finalment presència a les delegacions internacionals


Escrit per: 
M.S. / Foto: Jonathan Gil

Malgrat que en la distribució inicial de la composició de les diferents delegacions internacionals del Consell General en va quedar fora, finalment el grup parlamentari Ciutadans Compromesos tindrà també participació en una de les delegacions, segons l’acord assolit finalment pels diferents grups.
Així ho van confirmar ahir des del grup parlamentari de CC, que tot i no queixar-se formalment sí que van fer notar el descontentament amb la composició inicial de les delegacions internacionals, ja que consideraven que no mantenien la proporcionalitat de la cambra.

Concretament, la formació massanenca, amb el conseller general Raul Ferré, serà present a la delegació davant l’Assemblea Parlamentària de la Francofonia (APF), una entrada que no ha suposat la renúncia de cap altre parlamentari, ja que finalment s’ha optat per ampliar la delegació dels quatre integrants inicials a cinc. D’aquesta manera, Ferré serà, conjuntament amb el representant del grup demòcrata i el del liberal, membre suplent de la delegació, que tindrà com a titulars els consellers generals designats pel grup socialdemòcrata i per Terceravia.
Precisament, el nomenament de la delegació del Consell General davant l’OSCE-PA i davant l’Assemblea Parlamentària del Consell d’Europa, són dos dels punts de l’ordre del dia de la sessió ordinària del Consell General prevista per dimarts vinent, durant la qual s’escolliran també els sis parlamentaris, tres per circumscripció nacional i tres per circumscripció parroquial, que formaran la comissió permanent, així com l’elecció de la consellera general liberal Sílvia Ferrer com a secretària de la Sindicatura després de la renúncia del també liberal Ferran Costa per passar a encapçalar el grup parlamentari.
A l’inici de la sessió prendran possessió com a consellers generals els demòcrates Justo Ruiz, Joan Carles Ramos i Berna Coma, en substitució del cap de Govern, Xavier Espot, i dels ministres d’Ordenament Territorial, Jordi Torres, i de Salut, Joan Martínez Benazet, i la liberal Eva López, que substitueix el nomenat ministre de Presidència, Economia i Empresa, Jordi Gallardo.

CC
delegacions
internacionals

Compartir via

Comentaris: 1

Comentaris

Juajua De comparsa !

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte