Diari digital d'Andorra Bondia
Molné i Sansa amb la resta de candidats en la reunió de poble, ahir.
Molné i Sansa amb la resta de candidats en la reunió de poble, ahir.

CC+DA+L’A promet que seguirà amb la màxima de fer “més amb menys”


Escrit per: 
M.S.C.

Es va convertir en una frase recurrent en la gestió de David Baró, fins i tot abans de ser cònsol major, i ara es manté en l’esperit del futur equip comunal massanenc. La política que guiarà el pròxim mandat serà la de fer “més amb menys”. Així s’hi van comprometre els candidats de Ciutadans Compromesos + Demòcrates + Liberals d’Andorra (CC+DA+L’A) en la reunió de poble celebrada ahir. Un acte en el qual es va recordar que el pròxim consolat tindrà més capacitat per invertir gràcies a la bona gestió dels darrers mandats i a l’increment dels ingressos de construcció i ITP.

La cap de llista, Olga Molné, va explicar que els quatre anys vinents la intenció serà anar recomprant els 9 milions d’euros de les preferents d’EMAP que queden i retornar el deute, “sense oblidar que volem invertir”. Entre les actuacions que es van anunciar hi ha la remodelació de Les Fontetes per treure-li més rendibilitat, la construcció de nous dipòsits d’aigua a Anyós i Escàs per garantir el subministrament, avançar en la xarxa separativa, eixamplar carreteres i fer voravies, seguir invertint als nuclis antics dels pobles i renovar la casa pairal, a més d’un parc per a joves a Santa Caterina. 
Molné també va reiterar l’objectiu de desplegar el nou pla de dinamització i fer passos endavant en l’entrada de capital privat per a l’estació per poder realitzar inversions importants. La candidata va insistir que el Comú haurà de seguir tenint el control de Pal Arinsal, que si la inversió d’aquest privat és petita no s’acceptarà, i que la decisió que es prengui finalment se sotmetrà a consulta popular. Molné va assegurar que per ara no hi ha cap contacte amb un eventual accionista i que no tenen cap oferta de Saetde a sobre de la taula. En cas que l’objectiu de trobar un privat no acabés fructificant, el compromís és seguir invertint a Pal Arinsal, ampliant la superfície innivada artificialment, millorant la restauració i assegurant el manteniment. 
En la reunió de poble, que va comptar amb la presència del cap de Govern, Xavier Espot, Molné va afirmar que “som llista única i per tant no hem de guanyar cap adversari, sinó la vostra confiança”. Per això va demanar el vot dels ciutadans i va quedar a la seva disposició per a qualsevol suggeriment. En la presentació, el cònsol sortint, David Baró, va definir el tàndem Olga Molné-Eva Sansa com “el relleu natural” i va celebrar la suma de CC, DA i L’A: “junts ho fareu millor”.

 

CC+DA+L'A
inversió

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte