Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de la llista de CC+DA+L'A mentre esperaven la validació de la candidatura.
Els candidats de la llista de CC+DA+L'A mentre esperaven la validació de la candidatura.

CC+DA+L’A, única llista, i dues dones lideraran per primera vegada el Comú


Escrit per: 
M.S.

Per primera vegada la Massana comptarà amb dues dones al capdavant de la corporació. I és que finalment, i tot els intents de darrera hora, la llista alternativa que s’estava intentant articular amb persones descontentes amb l’acord de Ciutadans Compromesos, Demòcrates per Andorra i Liberals d’Andorra no va quallar i a la finalització del termini només s’havia presentat la candidatura de CC+DA+L’A, liderada per les actuals cònsol menor, Olga Molné, i la consellera de Via Pública, Parcs i Jardins i Circulació, Eva Sansa.
Molné, primera massanenca que ha estat cònsol menor i que serà també la primera a ser cònsol major, va admetre que l’“ideal és que hi hagués un escenari de diverses llistes perquè és la pluralitat i el que voldríem”, tot i que va recordar que la candidatura de Ciutadans Compromesos+DA+L’A “ja inclou diferents sensibilitats, i per tant moltes idees i formes de veure les coses”. Així mateix, Molné va assegurar que s’enfocarà la campanya electoral “de la mateixa manera que ho hauríem fet si hi hagués hagut una altra candidatura” i que l’objectiu de la candidatura “serà presentar totes les propostes i el programa i convèncer la gent perquè vingui a votar les idees que presentem”.
En una línia similar es va expressar el cònsol major massanenc, David Baró, a qui també li “hauria agradat que hi hagués hagut dues llistes perquè és la manera d’exposar projectes que poden ser contraposats per a la parròquia”. Baró, que va insistir que la llista de CC+DA+L’A ja “representa diferents sensibilitats i també una majoria social”, va apostar per “fer la campanya com si hi hagués aquesta confrontació de propostes, i en tot cas, incloent-hi els ciutadans que puguin aportar-hi la seva”. En aquest sentit, el cònsol va avançar que el programa electoral “hi haurà un apartat que serà el full en blanc” perquè tothom hi pugui fer les aportacions que consideri.
Passaven pocs minuts de les deu quan el conseller general Raül Ferré i la consellera comunal Jael Pozo, acompanyats de bona part dels integrants de la llista, presentaven la candidatura al Comú, una candidatura “de renovació i de continuïtat”, com va apuntar Molné, que va precisar que es tracta d’una llista que arriba de “forma molt natural” després que CC porti ja vuit anys al capdavant del Comú. Una candidatura, però, que com va admetre la cap de llista “ha estat difícil” d’acabar de confeccionar, ja que “teníem moltes persones que s’havien posat a disposició i hi havia una gran quantitat de gent que tenia moltes ganes de formar part d’aquest projecte”. Així que s’ha intentat buscar un equip de persones que “es complementin a nivell de les sensibilitats i també a nivell d’experiència i formació”.

CC+DA+L’A
única
llista
dues
dones
lideraran
primera
vegada
Comú

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte