Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de CC+DA+L’A ahir al camp de Santa Caterina.
Els candidats de CC+DA+L’A ahir al camp de Santa Caterina.

CC+DA+L’A vol consensuar amb els joves un nou espai d’oci a Santa Caterina


Escrit per: 
M. S.

La candidatura de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals (CC+DA+L’A) vol tirar endavant una remodelació a fons del camp de Santa Caterina i fer-hi una nova zona per a joves, espai que es vol consensuar amb els mateixos joves per tal que se la puguin fer seva.

Així ho va explicar ahir la número dos de la candidatura i per  tant futura cònsol menor, Eva Sansa, que va precisar que la idea és seguir el mateix procediment que es va fer quan es va encarar la remodelació del Prat del Colat, una proposta que va sortir del Consell d’infants de la parròquia, i que “es pugui remodelar tota aquesta zona”. Així, hi hauria dos espais diferenciats en funció de la franja d’edat, el Prat del Colat, per a infants de fins a deu anys, i la zona de Santa Caterina, “enfocada més als adolescents”.

Així, Sansa va explicar que es mantindran reunions amb els joves per conèixer les seves preferències quant a les activitats que es podrien portar a terme en aquest espai de Santa Caterina, que a més s’ampliarà encara més ja que es trauran els hivernacles. El que és segur és que hi haurà una zona exterior ja que l’actual Punt 400 “està molt bé però és tancat” i es podria afegir també un recinte interior per poder disposar de “futbolins, tennis taula o fins i tot d’ordinadors per poder treballar”. 

Quant a l’espai exterior,  la futura cònsol menor, que va assegurar que “aquesta seria més zona d’estiu, i el Punt 400 seria més zona d’hivern i es mantindria al centre de la parròquia”, va precisar que ja s’han rebut algunes propostes com una “zona de patinatge, un pump truck i una zona d’escalada”.

També en l’àmbit de joventut, CC+DA+L’A preveu establir mecanismes per conèixer de manera directa les preocupacions i les necessitats dels joves, de qui en vol incentivar la participació en les activitats organitzades per la corporació i implicar-los en la vida de la parròquia mitjançant trobades intergeneracionals.

Així mateix, s’aposta també per potenciar el Punt 400, incidir en la prevenció de conductes de risc i aplicar mesures per evitar conductes d’exclusió entre el jovent.

CC
DA
L'A
Espai
oci
joves
Santa
Caterina
la Massana

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte