Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats de CC+DA+L’A, ahir a la zona de la Caubella a l’estació de Pal.
Els candidats de CC+DA+L’A, ahir a la zona de la Caubella a l’estació de Pal.

CC+DA+L’A vol fer una “atracció singular” a Pal Arinsal amb capital privat


Escrit per: 
Redacció/Foto: CC

La candidatura de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals d’Andorra (CC+DA+L’A) aposta fermament per continuar potenciant l’estació d’esquí de Pal Arinsal, ja que com va recordar ahir la futura cònsol major massanenca, Olga Molné, des de la Caubella, “és el motor econòmic de la parròquia”.
Per aquest motiu, i també per continuar mantenint oberta l’estació durant deu mesos a l’any, ja que això “aporta molt a la Massana i la dinamitza molt”, el futur equip comunal buscarà ubicar a Pal Arinal una “activitat o una infraestructura nova” i a la vegada “que sigui pionera i aporti valor afegit a la parròquia” i que, òbviament, sigui singular i “no existeixi al Principat”.
En aquest sentit, Molné va avançar que la idea per finançar aquesta nova atracció, que es pretén que pugui representar el que va significar en el seu moment Caldea o el Tobotronc i que permeti incrementar l’afluència de visitants a l’estació, tant a l’hivern com a l’estiu, és que hi participi capital privat.
Així mateix, la candidata de Ciutadans Compromesos més Demòcrates més Liberals d’Andorra, que va defensar també la necessitat de seguir professionalitzant el consell d’administració d’EMAP amb la incorporació  d’experts del sector, va avançar que l’estiu vinent es portaran també activitats al sector d’Arinsal, un fet que “potenciarà molt el poble d’Arinsal” 
D’altra banda, CC+DA+L’A, que recorda que el camp de neu de Pal Arinsal acull actualment tres Copes del Món de tres disciplines diferents, vol continuar apostant per la realització d’aquests esdeveniments que apleguen l’elit mundial de l’esquí de muntanya i de la BTT. Precisament, una altra de les apostes és consolidar-se com un referent al món de la bicicleta de muntanya. A més, el futur equip comunal continuarà donant suport a d’altres accions esportives com la Maxiavalanche, la Volta als Ports, la Vertical Arinsal, la Pujada d’Arinsal, la Cursa popular d’Anyós o l’Andorra Ultratrail entre d’altres.

CC+DA+L’A
vol
fer
“atracció singular”
Pal Arinsal
capital privat

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte