Diari digital d'Andorra Bondia

Cd'I exposa que cal condicionar l'aparcament de la zona de les Costes


Escrit per: 
M. F. / Foto: M. T.

La candidatura de la Coalició d’Independents per Andorra la Vella (Cd’I) ha visitat la zona industrial de les Costes per copsar el neguit de les persones que hi treballen.

Especialment, la major preocupació és la manca d’aparcament i, en aquest sentit, la candidata a cònsol major, Rosa Ferrer, va posar en relleu que ara per ara hi ha un contracte a precari amb la propietat de l’aparcament comunal que hi ha a la zona i que la intenció és la de poder aconseguir un contracte a més llarg termini per condicionar aquest espai.
Ferrer va recordar que al llarg d’aquest darrer mandat s’ha fet una intervenció a la zona per fer la neteja d’un abocador incontrolat que hi havia i per permetre el pas sense dificultats dels vehicles. Malgrat això, afegeix que ara cal fer un manteniment constant a la zona i que una altra de les accions que caldria tirar endavant, a banda de la millora de l’aparcament, seria l’enquitranament, tot i que va recordar que hi ha uns terrenys que són de propietat privada i que per tant caldrà dur a terme les negociacions necessàries.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte