Diari digital d'Andorra Bondia
Jordi Minguillón.
Jordi Minguillón.

CdI no donarà suport a cap candidatura a les eleccions generals


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: J.G.

Coalició d’Independents (CdI) no donarà suport ni s’integrarà a cap candidatura les pròximes eleccions generals. Així ho va afirmar Jordi Minguillón, un dels fundadors i conseller comunal d’aquest partit polític. Minguillón va explicar que la formació va mantenir dues reunions amb una gran part dels integrants i veient que hi podia haver “diferents sensibilitats” amb relació als comicis nacionals, es va concloure que “com a grup, la coalició d’independents parroquials no es manifestarà a favor de cap opció política”.

Amb tot, Minguillón no va descartar que membres del partit polític acabin participant en alguna de les candidatures que concorreran als propers comicis. Això, però, va assegurar que seria una qüestió “purament personal”. El polític també va afirmar desconèixer si a hores d’ara algun integrant de CdI ha arribat a algun acord per ser present en una llista.
Cal recordar que el 2014, Coalició d’Independents per Andorra la Vella i Demòcrates per Andorra van arribar a un pacte per concórrer en coalició a les eleccions generals i a les comunals del 2015. La segona no es va arribar a materialitzar, ja que CdI va presentar-se a Andorra la Vella amb Liberals d’Andorra (L’A). Tot plegat va forçar la dimissió de la líder de la formació i aleshores ministra, Rosa Ferrer.

 

coalició d'independents
CDI
Jordi Minguillón
eleccions generals

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte