Diari digital d'Andorra Bondia
Cinca diu que decidirà “quan calgui” si aspira a liderar DA
Cinca diu que decidirà “quan calgui” si aspira a liderar DA

Cinca diu que decidirà “quan calgui” si aspira a liderar DA


Escrit per: 
M.S.C. / FOTO: C.B.

“Les decisions cal prendre-les quan calgui.” Aquesta va ser la resposta del ministre de Finances, Jordi Cinca, després de ser qüestionat sobre la seva voluntat d’aspirar a liderar Demòcrates per Andorra. Cinca va remarcar que la successió d’Antoni Martí és un debat que cal afrontar amb tranquil·litat però que encara és aviat, tenint en compte que queden quinze mesos de feina, amb “dossiers molt importants”.

El ministre va assenyalar que, a diferència d’altres, Demòcrates per Andorra no afronta l’elecció del candidat amb nervis ni tensió. Al mateix temps va afirmar que aquest partit té “la sort” de poder abordar aquesta qüestió amb la seguretat que a les seves files hi ha un nombre significatiu de persones que poden encapçalar la candidatura i que no es tracta “ni d’una, ni de dues ni de tres”. A més a més va indicar que a la formació també hi ha molta gent que pot secundar aquesta persona que lideri.

Cal recordar que el cap de Govern, Antoni Martí, va declarar aquesta setmana que té diverses preferències quant al candidat demòcrata que el substituirà i que aquesta qüestió s’ha de decidir a finals d’any o, com a molt tard, a principis de l’any vinent. 

Cinca
cap de Govern
DA

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte