Diari digital d'Andorra Bondia

Cinca es mostra obert a recollir el màxim de propostes econòmiques


Escrit per: 
Redacció

El número dos de la llista nacional de Demòcrates per Andorra (DA), Jordi Cinca, va afirmar ahir que des de la formació “es comparteix la diagnosi feta per la Cambra de Comerç, la Confederació Empresarial Andorrana i l’Empresa Familiar Andorrana sobre la situació econòmica”.

El representant de DA va recordar que la candidatura liderada per Antoni Martí ha defensat des d’un primer moment “la necessitat de reactivar l’economia”, motiu pel qual s’està tancant un programa que incidirà directament en aquest àmbit.
Cinca va recordar que les valoracions fetes per les tres entitats en el marc de la presentació d’un projecte de reformes per al progrés i la competivitat “no només són compartides, sinó que DA acollirà el màxim de propostes possibles per redreçar la situació econòmica”.
El polític va assenyalar que les propostes econòmiques de la formació passaran per “dos grans eixos”. D’una banda, “una reactivació immediata centrada en un increment del PIB” que beneficiï el teixit empresarial com a pas previ al benestar social, i de l’altra, l’aprovació de “mesures estructurals” previstes a llarg termini.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte