Diari digital d'Andorra Bondia

CiU de la Seu centra la seva campanya en les propostes per recuperar l'economia


Escrit per: 
Agències/Foto: CiU

L'alcalde de la Seu d'Urgell i candidat a la reelecció, Albert Batalla, ha explicat aquest divendres que la principal prioritat de CiU en el proper govern municipal seran les accions encaminades a recuperar econòmicament la ciutat, la generació d’ocupació i l’afavoriment de la creació de llocs de treball.

En aquest sentit, CiU aposta per la suma d’esforços entre els diferents ens del sector públic i el sector privat a través de la creació de l'Agència de Promoció Econòmica i Desenvolupament Local.
Batalla ha destacat també que la recuperació econòmica vindrà mitjançant l’aposta de projectes estratègics vinculats principalment al territori, al medi natural, com la biomassa, a les comunicacions, per exemple l’aeroport, a nivell tecnològic, també projectes de qualitat alimentària, projectes vinculats a la recerca de talent per aconseguir que es mantingui al territori i fomenti noves ocupacions. Batalla ha presentat els dos candidats a regidors que CiU situa per liderar l'àmbit econòmic de l'Ajuntament, Jesús Fierro i Jordi Pallarès.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte