Diari digital d'Andorra Bondia

CiU felicita Martí i DA pels resultats obtinguts


Escrit per: 
Redacció / Agències

Si ja en el transcurs de la nit de diumenge va ser l’alcalde de la Seu d’Urgell, Albert Batalla, qui va trametre les felicitacions a Antoni Martí i Demòcrates per Andorra per la clara victòria electoral, ahir va ser el president del grup parlamentari de Convergència i Unió qui va fer el mateix.

Oriol Pujol, que va felicitar personalment Martí per telèfon, va expressar la satisfacció de la direcció de Convergència Democràtica de Catalunya pels resultats aconseguits per DA.
D’altra banda, la premsa catalana i espanyola també es va fer un ampli ressò de la victòria de DA als comicis del Principat, amb informacions que destacaveb el retorn del centredreta, que ha “desbancat” o “escombrat” els socialdemòcrates.
Així, el rotatiu La Vanguardia titulava “Els liberals arrasen a Andorra”, mentre que El País  assegurava que “El centredreta torna al poder a Andorra després d’escombrar a les eleccions generals”.
Molt similar va ser el titular d’El Periódico de Catalunya, que indicava que “El centredreta desbanca del poder l’esquerra a Andorra”. L’Avui també destacava que el centredreta havia escombrat el PS, mentre que el diari Ara informava del “Canvi de Govern i majoria absoluta per al centredreta a Andorra”.
Un dels mitjans catalans que va oferir una cobertura més àmplia dels comicis andorrans va ser Vilaweb, que va habilitar un espai al seu portal on anaven apareixent els missatges de la xarxa social Twitter associats a l’etiqueta #andorravota.
Precisament, aquesta xarxa va ser una de les utilitzades per les formacions andorranes per agrair als electors el suport rebut als comicis, i també perquè els partits felicitessin la candidatura rival. En aquest sentit, la número dos a la llista nacional del PS, Rosa Gili, va felicitar DA via Twitter amb un “felicitats pels resultats obtinguts”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte