Diari digital d'Andorra Bondia

Ciutadans Compromesos es constituirà com a plataforma


Escrit per: 
Redacció


Ciutadans Compromesos (CC), la formació que es va presentar a les últimes eleccions comunals a la Massana amb David Baró al capdavant, ha engegat els tràmits per constituir-se com a plataforma ciutadana.

Així es va decidir, “després d’una llarga deliberació”, a la reunió que un nombrós grup de simpatitzants de la candidatura va fer dimarts a la nit en un hotel de Sispony.
La Plataforma de Ciutadans Compromesos recollirà les diferents sensibilitats de les persones que ja integren el grup, així com totes les inquietuds que els ciutadans han anat exposant durant els darrers mesos. L’objectiu és, segons un comunicat, “crear un entorn de debat i opinió ampli a què tots els ciutadans de la Massana són convidats”. A aquest efecte ja s’ha nomenat una junta gestora, formada per Josep Maria Camp, Chantal Roca, Olga Molné i Carles Naudi (portaveu), que té com a mandat preparar un règim de funcionament intern i les eleccions per a una junta definitiva. Segons Naudi, no hi ha la voluntat de constituir-se en un partit polític, ja que aquesta formació engloba persones que ja són militants de diferents partits a nivell nacional. La propera reunió de la plataforma serà a finals de febrer.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte