Diari digital d'Andorra Bondia

Coalició Reformista presenta una moció per a que el Govern reconsideri el Decret d'horaris comercials


Escrit per: 
Agències


El Grup Parlamentari Reformista ha presentat una moció a Sindicatura per la qual demana al Govern que reconsideri el Decret de data 18-11-2009 d’horaris comercials per a l’any 2010.

Així s'ha publicat aquest dimecres en el Butlletí del Consell General. Els reformistes justifiquen la moció fent referència a les demandes i els neguits expressats per tots els sectors implicats, i fa especial èmfasi en la supressió de l’obligació de tancar els diumenges. El president del Grup Parlamentari Reformista, Joan Gabriel, ha formulat aquesta moció després d'escoltar la resposta del Govern a la pregunta de la consellera reformista Conxita Mora en la sessió de Consell General celebrada el passat 3 de desembre.

El Butlletí del Consell General també ha publicat la resposta del Govern a la pregunta formulada pel conseller reformista Jaume Serra i que feia referència a si s'havien produït canvis en la Intervenció General. En aquest sentit, l'executiu ha respost que la Intervenció General continua sent el centre director de la comptabilitat administrativa del Govern i assumeix les funcions de l’article 44.2 de la Llei general de les finances públiques i que, en conseqüència, el Servei de Comptadoria continua depenent de la Intervenció General i no hi ha hagut cap canvi en aquest sentit.

Finalment, s'ha convocat la tradicional sessió de Sant Tomàs, prevista pel dia 21 de desembre a les dotze del migdia. En l'ordre del dia hi figura la lectura del Manifest relatiu al 20è aniversari de la Convenció dels drets de l'infant, l'informe de la delegació del Consell General al Consell d'Europa i l'informe de la delegació del Consell General a la Unió Interparlamentària.

 

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Envian'ns un correu electrònic