Diari digital d'Andorra Bondia
Els representants andorrans i el de Huelva que es van reunir ahir.
Els representants andorrans i el de Huelva que es van reunir ahir.

Col·laboració amb l’Observatori del canvi climàtic de La Rábida


Escrit per: 
Redacció/Foto: SFGA / C. E. Esteve

El secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell, i el director de l’Oficina de l’Energia i el canvi climàtic, Carles Miquel, van rebre ahir una delegació de la diputació de Huelva i de l’Observatori Iberoamericà de Desenvolupament Sostenible i Canvi Climàtic de La Rábida, amb qui van mantenir una reunió de treball per planificar una col·laboració en el marc de la secretaria Pro Témpore d’Andorra per a la Cimera Iberoamericana. 

La representació de la delegació de Huelva va estar encapçalada pel director de Planificació Estratègica de la diputació, Jesús M. Díaz, i la responsable tècnica de l’Observatori Iberoamericà de Desenvolupament Sostenible i Canvi Climàtic, Rosa Castizo. La delegació d’aquest observatori va celebrar la continuïtat del treball al voltant de la sostenibilitat que ha triat Andorra per a la Cimera Iberoamericana que se celebra sota el lema Innovació per al Desenvolupament Sostenible – Objectiu 2030.
En la trobada es va intercanviar informació sobre l’eix estratègic de medi ambient i es van acordar les línies de treball que s’han de dur a terme durant la reunió de la Xarxa Iberoamericana d’Oficines del Canvi Climàtic (Riocc) que se celebrarà el mes d’octubre al Principat dins del calendari d’actes de la Cimera Iberoamericana del 2020. Andorra i la diputació de Huelva col·laboraran en l’elaboració del segon informe Iberoamericà de Sostenibilitat i Canvi Climàtic, que es publicarà l’any vinent.
Ambdues delegacions van celebrar que, després de 10 anys, s’hagi inclòs, dins del calendari de la Secretaria Pro Témpore, la reunió de ministres de Medi Ambient, un fet que impulsa i reforça aquesta temàtica dins de les prioritats de la Conferència Iberoamericana.
Els representants de la delegació onubense també es van  trobar amb el director d’Andorra Innovation Hub, Marc Pons, i la directora d’Iniciativa Actua, Judit Hidalgo, que els van exposar el treball que s’està portant a terme a Andorra sobre la innovació aplicada a les polítiques de sostenibilitat.

col·laboració
observatori
canvi climàtic
La Rábida

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte