Diari digital d'Andorra Bondia
Compromís reclama un millor manteniment a l’Horta del Valira
Compromís reclama un millor manteniment a l’Horta del Valira

Compromís reclama un millor manteniment a l’Horta del Valira


Escrit per: 
Redacció/Foto: Compromís x la Seu

El grup municipal de Compromís x la Seu reclama que l’Ajuntament de la Seu d’Urgell vetlli perquè les parcel·les no construïdes a la urbanització de l’Horta del Valira tinguin un manteniment mínim. Actualment “un manteniment inexistent d’aquests terrenys provoca un risc innecessari d’incendi, per la presència d’herbes altes i seques que no són desbrossades, i problemes de salubritat a causa de l’incivisme d’alguns, incentivat per la manca de papereres i per l’existència de contenidors bloquejats a la zona”, segons ha fet saber aquesta força política en un comunicat. 
Veïns de la zona, a més dels alumnes, pares i mares de l’Institut La Valira, conviuen diàriament amb la deixadesa actual a la urbanització, segons afirma Compromís x la Seu. “A causa d’aquesta deixadesa i a les altes temperatures dels últims dies, un conat d’incendi va afectar una de les parcel·les recentment. Aquest incident dona pes a l’argumentació que cal que el consistori s’encarregui que la urbanització mantingui la seguretat mínima que es requereix per als veïns”, afegeix el comunicat. 
Cal recordar que l’Horta del Valira acumula un retard de vuit anys en l’entrega definitiva de les obres d’urbanització. Aquest fet, denunciat en diverses ocasions per Compromís x la Seu, és degut a la “mala gestió feta per l’equip de govern convergent de l’Ajuntament, que va portar, per exemple, a una manca de previsió elèctrica de la zona”. Per aquesta formació a l’oposició al consistori hi ha una “manca de previsió que pot comportar greus sobrecostos a afegir al ja alt cost suportat pels propietaris de la zona”.
El regidor i portaveu de Compromís x la Seu, Òscar Ordeig, considera que “és intolerable que la mala gestió urbanística de l’Horta del Valira feta per l’alcalde, Albert Batalla, i el seu equip comporti uns riscos de seguretat i salubritat per als veïns de la zona”. Cal que s’endrecin les parcel·les que no estan construïdes i cal que, d’una vegada, s’acabin les obres necessàries de la urbanització”, afirmen en la mateixa nota feta pública ahir.

Horta del Valira
Compromis
manteniment
la Seu d'Urgell

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte