Diari digital d'Andorra Bondia
Un moment de la reunió celebrada aquest dimarts de la comissió de coordinació i desenvolupament de l'estratègia nacional de la biodiversitat d'Andorra (Cenba).
Un moment de la reunió celebrada aquest dimarts de la comissió de coordinació i desenvolupament de l'estratègia nacional de la biodiversitat d'Andorra (Cenba).

Constituïda la Comissió de coordinació i desenvolupament de l’estratègia nacional de la biodiversitat


Escrit per: 
Redacció / Foto: Agències

La Comissió de coordinació i desenvolupament de l’estratègia nacional de la biodiversitat d’Andorra ( Cenba) ha celebrat aquest dimarts al matí la seva primera reunió, d’acord amb els terminis previstos per la Llei de conservació del medi natural, de la biodiversitat i del paisatge.

La trobada, segons un comunicat del Govern, ha permès presentar i constituir formalment la Cenba, un òrgan consultiu i de coordinació de les actuacions del Govern i dels comuns en matèria de conservació de la biodiversitat i de participació de la societat civil. Alhora, s’ha posat sobre la taula una proposta de reglament per al funcionament intern de la comissió, que s’aprovarà en la pròxima trobada.

Per part del Govern ha assistit la ministra de Medi Ambient, Agricultura i Sostenibilitat, Silvia Calvó, i el secretari d’Estat d’Agricultura i Sostenibilitat, Marc Rossell. La taula, com marca la Llei, també ha comptat amb la presència de representants dels comuns, de la Federació Andorrana de Caça i Pesca (Facip), de les estacions d’esquí i del Centre d'Estudis de la Neu i de la Muntanya d'Andorra ( Cenma), així com de la Federació Motociclista d’Andorra i d’associacions de protecció de la natura.

La Comissió te les responsabilitats de participar en l’elaboració de l’Estratègia nacional de la biodiversitat d’Andorra, fer-ne el seguiment, l’avaluació i les revisions. També proposa actuacions i emet informes referents a la normativa en matèria de conservació de la biodiversitat, i analitza les iniciatives internacionals de protecció del medi ambient.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte