Diari digital d'Andorra Bondia
Contractada l’entitat gestora i la dipositària del pla de pensions
Contractada l’entitat gestora i la dipositària del pla de pensions

Contractada l’entitat gestora i la dipositària del pla de pensions


Escrit per: 
Redacció

El consell de ministres va aprovar ahir l’adjudicació definitiva de la contractació d’una entitat gestora i d’una entitat dipositària per al pla de pensions de la funció pública promogut pel Govern a través de la Llei 23/2014. L’adjudicació, mitjançant concurs públic internacional i concurs públic nacional, convocat per a l’elecció de l’entitat gestora i l’entitat dipositària, ha recaigut en Crèdit Assegurances SAU i Crèdit Andor­rà SA, respectivament, d’entre un total de set empreses presentades a la convocatòria.
La comissió de seguiment del Pla de pensions de la funció pública, entitat encarregada de liderar la gestió del Pla de pensions, va aprovar els plecs de condicions administratives particulars i de condicions tècniques que han regit el concurs públic, i també ha estat l’encarregada d’elaborar i lliurar al Govern un informe previ i vinculant a l’adjudicació del concurs en base als treballs d’assessorament realitzats per l’empresa Mercer Consulting SL.   
És de destacar, segons un comunicat del Govern, que la decisió de l’elecció de l’empresa adjudicatària es va prendre per unanimitat dels membres integrants d’aquesta comissió.

Membres representants
Els membres representants dels partícips i del Govern en la comissió de seguiment del pla de pensions de la funció pública són els següents: Meritxell Bonell (presidenta), Joan Blasi, Mireia Fernández (secretària), Sònia Llorens i Maria Antònia Benítez, com a membres representants de l’administració; i Salustià Chato (vicepresident), Pere Roquet, David Garcia, Amador Rodríguez  Joan Pau Cuberes, Joan Carles Ruiz, Joan Torra i Florenci Pla, com a membres electes representants dels partícips pertanyents al cos general,  el cos especial de l’ensenyament, els cossos especials i assimilats.
El fons de pensions de la funció pública és un patrimoni autònom sense personalitat jurídica, segons l’article 8.2 de la Llei 23/2014. D’acord amb l’article 4 de la mateixa llei, l’administració promotora és el Govern, que insta la creació del Pla de pensions de la funció pública i que participa en el seu desenvolupament.
Les despeses derivades d’aquesta contractació van a càrrec del patrimoni del fons de pensions en què quedi integrat el Pla de pensions de la funció pública.

pla de pensions
Funció Pública
gestora
crèdit andorrà
Crèdit Assegurances

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte