Diari digital d'Andorra Bondia
Els participants en el Fòrum Global reunits després de la sessió de treball per a la tradicional foto de família.
Els participants en el Fòrum Global reunits després de la sessió de treball per a la tradicional foto de família.

Cornella participa en el Fòrum Global que analitza l'intercanvi d'informació fiscal


Escrit per: 
Agències / Foto: Govern d'Andorra

La secretària d’Estat d’Afers Financers Internacionals, Claudia Cornella, acompanyada de la coordinadora d’intercanvi d’informació fiscal, Meritxell Salvat, han participat en l’11è Fòrum Mundial sobre Transparència i Intercanvi d'Informació per a propòsits fiscals de l’OCDE, que s’ha celebrat entre el 20 i el 22 de novembre a l'Uruguai (Punta del Este).

L’11a reunió del Fòrum ha aplegat més de 200 delegats de més de 100 jurisdiccions, organitzacions i grups regionals internacionals, que han debatut i exposat les principals novetats en els àmbits d'intercanvi d'informació a demanda i de l'intercanvi automàtic d'informació. Els delegats també han intercanviat punts claus sobre els plans de treball futurs del Fòrum Global per reforçar la seva cooperació i sobre com maximitzar els beneficis de la millora de la transparència fiscal, ja que el Fòrum s'aproxima al seu desè aniversari.

El Fòrum Global és la xarxa més important per a la cooperació internacional en matèria de tributació i intercanvi d'informació financera, que aplega 154 països i jurisdiccions. L'any passat, el Fòrum Global va fer públics aquest dimecres els resultats del procediment de revisió accelerat (Fast Track) que van situat Andorra entre els països que compleixen en gran mesura (Largely Compliant).

Cornella
participa
Fòrum Global
intercanvi informació
analitza

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte