Diari digital d'Andorra Bondia
El parlamentari del grup liberal Ferran Costa en una intervenció al Consell General.
El parlamentari del grup liberal Ferran Costa en una intervenció al Consell General.

Costa demana pel tancament dels carrils reversibles a la CG-1


Escrit per: 
Redacció

El conseller general del grup parlamentari liberal Ferran Costa ha entrat a Sindicatura una pregunta relativa als carrils reversibles de la CG-1, segons recollia el darrer Butlletí del Consell General.
Concretament, el parlamentari liberal demana per quan des de Mobilitat es decideix inhabilitar el trànsit al carril central reversible, i també per què, habitualment i en la majoria d’ocasions, aquest carril roman tancat a la circulació en ambdós sentits de circulació els diumenges al vespre, quan hi ha força afluència de trànsit d’entrada al país.
D’altra banda, Costa demana a l’executiu pel servei de transport a Prada de Conflent per als alumnes del Liceu Comte de Foix, principalment, que van a estudiar a Prada i a Perpinyà. Concretament, el conseller general demana què motiva el concurs per a aquest servei aparegut al Butlletí Oficial del Principat d’Andorra (BOPA) i si des del ministeri es té la intenció de destinar recursos per al servei de transport a altres ciutats estrangeres on hi hagi estudiants del país. 
En aquest sentit, el parlamentari liberal, que pregunta també pels entorns de protecció dels monuments i pel tancament de museus per falta de personal, interpel·la l’executiu amb relació als criteris que se segueixen per establir les prioritats en aquesta matèria.

Costa
tancament
carrils
reversibles
CG-1

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte