Diari digital d'Andorra Bondia

CR crea una comissió per tancar la proposta d’organització política


Escrit per: 
Agències


Coalició Reformista va decidir durant la reunió celebrada dimecres a la nit nomenar una comissió per tancar la proposta d’organització política reformista, una proposta que, segons va explicar el número dos de la plataforma, Ladislau Baró, va ser la que va tenir més acceptació.

Aquest grup de treball neix amb l’objectiu de redactar una proposta d’estatuts i d’ideari que pugui ser presentada en una propera assemblea prevista per al mes de desembre. En aquest sentit, des de CR s’ha fet una crida a la col·laboració de tothom qui hi vulgui participar, i per això la inscripció al grup estarà oberta fins dimecres, dia en què es preveu celebrar la primera reunió.
Baró va destacar la “notable acceptació” de la proposta i va reiterar la intenció que la nova formació sigui un partit obert i amb una estructura flexible que a les parròquies podria fer servir la fórmula de federacions amb grups parroquials. El que sí que va quedar clar, segons Baró, és que el Partit Liberal i Nou Centre quedarien integrats en un “gran partit nacional liberal de centre i reformista” quant a ideologia, tot i que  encara no tingui una denominació concreta.
La reunió va servir també per avaluar la situació política actual. En aquest sentit, CR insta que el Govern aconsegueixi una majoria parlamentària amb ApC, que donaria estabilitat i que permetria al grup reformista arribar a un pacte d’Estat en determinades matèries.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte