Diari digital d'Andorra Bondia

CR diu que el Govern fa propaganda amb el CTR


Escrit per: 
Redacció / Agències

El grup parlamentari reformista ha acusat el Govern de fer propaganda amb la presentació de l’auditoria sobre el Centre de Tractament de Residus (CTR), un fet que el líder de CR, Joan Gabriel, va qualificar de “preelectoral”.

En aquest sentit, la formació va indicar a través d’un comunicat que en comptes de presentar el cas a la justícia l’executiu “prefereix utilitzar els mitjans de comunicació per llançar acusacions de pes contra societats privades estrangeres que formen part de CTRASA”.
Alhora, Gabriel considera que si el contracte signat per l’anterior Govern amb les empreses gestores no funciona, l’executiu l’hauria de rescindir. En tot cas, el grup reformista es va mostrar “sobtat” pel fet que després de divuit mesos de conèixer l’existència i el contingut del contracte signat entre els socis privats i l’executiu liberal no s’hagi fet públic fins ara.
Els reformistes també s’han mostrat dolguts per “la manca de transparència” de l’executiu. Gabriel va remarcar que havien formulat diverses demandes d’informació. La primera es va presentar abans de Nadal, però la resposta del Govern va ser que “no existia cap auditoria”. Tot i així, el polític reformista va recordar que la televisió pública va informar sobre els seus continguts i va lamentar que un mitjà de comunicació tingui accés a una informació “que no es vol donar al Consell General”.
Per això, el grup parlamentari reformista lamenta “un cop més” les “formes” del Govern, que fan que derivin en silenci els requeriments de demanda d’informació.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte