Diari digital d'Andorra Bondia

CR es mostra escèptica amb la proposta de Govern d’unitat


Escrit per: 
Redacció / Agències

Els dirigents de Coalició Reformista, CR, han mantingut una reunió per avaluar la proposta de Govern d’unitat plantejada aquesta setmana. A la sortida de la trobada han manifestat el seu “escepticisme” respecte de la proposta formulada per ApC.

D’aquesta manera, segons Joan Gabriel, líder de la formació, “no ens creiem aquesta proposta, però per nosaltres no quedarà”, i ha afegit tot seguit: “Pensem que ja n’hi ha prou de perdre el temps, no volem formar part d’una conxorxa de grups parlamentaris i de persones que l’únic que fan es confondre la ciutadania.” Gabriel, de fet, no ha dubtat a qualificar de “circ de la confusió” el que està passant entre ApC i el Govern.
Al marge del tema central sobre la possibilitat d’un Govern d’unitat i de la reunió amb el cap de Govern la setmana vinent, la junta executiva de CR ha aprovat traslladar al Consell General una proposta d’acord amb quinze mesures de reactivació econòmica, de les quals Gabriel n'ha destacat una: la d’anar a fer promoció turística a l’origen durant les dates que hi hagi ponts o festes assenyalades. Ha posat l’exemple del pont de la Mercè o de festivitats en altres punts de la geografia propera que puguin portar afluència turística. Es tracta, com va comentar Gabriel, d’“una mesura innovadora per reactivar el comerç”. Aquesta ha estat la primera reunió de la junta executiva de CR, ja ampliada a totes les parròquies, després de l’estiu.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte