Diari digital d'Andorra Bondia

CR i els Verds acorden crear taules de treball per debatre els punts de confluència


Escrit per: 
Marta Fernández

 

Representants del grup parlamentari reformista i dels Verds van mantenir ahir una reunió que va servir per determinar la creació d’unes taules de treball destinades a tractar punts que les dues formacions consideren importants per a Andorra.

D’aquesta manera, el president del grup reformista, Joan Gabriel, va manifestar que analitzant les propostes d’una i altra formació han arribat fins a un total de 22 punts de convergència, i consideren que ara cal fer una feina conjunta per trobar solucions a aquestes qüestions.
Aquestes taules també estan obertes a la resta de formacions polítiques i també a la societat civil en general, tal com va manifestar la presidenta dels Verds, Antònia Escoda.
D’aquesta manera, Gabriel va assenyalar que es tracta d’una eina que no volen polititzar i va afegir que properament començaran la tasca per començar a concretar aquests punts. Entre els aspectes que els uneixen, tal com va explicar Gabriel, hi ha el medi ambient o la conciliació de la vida familiar i laboral, entre d’altres. Un altre punt que Escoda i Gabriel van destacar és la necessitat de “racionalitzar” el funcionament de l’administració.

Resposta a bartumeu

D’altra banda, Gabriel va manifestar que lamenta els comentaris del cap de Govern al setmanari El Triangle, perquè considera que no pot acusar l’oposició de “poc responsable” quan ells els han fet una oferta i estan a l’espera de la resposta.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte