Diari digital d'Andorra Bondia

Crèdit de 42,2 milions d’euros per a la nova seu de la justícia


Escrit per: 
Redacció

Sindicatura ha admès a tràmit onze projectes de llei de crèdit extraordinari i suplement de crèdit presentats per l’executiu, entre els quals destaca el projecte de llei de crèdit extraordinari per finançar els treballs d’execució de les obres dels entorns de Casa de la Vall, la nova seu de la justícia i l’ampliació de l’edifici administratiu del Govern al Prat del Rull, així com per construir una passarel·la entre la plaça del Poble i la seu del Consell General, que puja a 42,2 milions d’euros.

Segons consta al projecte de llei de l’executiu, publicat ahir en el Butlletí del Consell General, de l’import total sol·licitat, 1,9 milions serien per a l’exercici 2010, 13,1 per al 2011, 7,3 per al 2012, 10,6 per al 2013 i 9,1 per a l’exercici del 2014. Així mateix, el text preveu que els diners per a aquest any es financin a través d’una altra partida pressupostària, mentre que els més de 40 milions restants s’inclouran en els pressupostos corresponents a cada exercici.
D’altra banda, Sindicatura ha admès també a tràmit parlamentari deu projectes de llei de crèdit extraordinari més, tots finançats contra partides pressupostàries i no contra nou endeutament. Entre els projectes presentats, destaca el destinat a fer front a la transferència de capital al Tribunal Constitucional (TC) i a les transferències corrents al TC i al Consell General; el que ha de finançar despeses d’inversió de Ràdio Televisió d’Andorra SA, i el destinat a finançar despeses d’inversió i funcionament del departament de Policia.
Així mateix, també s’ha admès a tràmit els projectes de llei de crèdit extraordinari per finançar diferents despeses d’inversió del departament de suport de la secretaria d’Estat per a la Reforma de l’Administració i la Promoció de la Societat del Coneixement, així com per fer front a les despeses d’inversió per a la senyalització turística exterior i millores a la Farga Rossell i la Casa Rull, i per a inversions d’Agricultura i Patrimoni Natural.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte