Diari digital d'Andorra Bondia
Un instant de la roda de premsa d’avui de Nazzaro i González.
Un instant de la roda de premsa d’avui de Nazzaro i González.

Crida de la JSA als joves perquè acudeixin a votar


Escrit per: 
M. P. A. / Foto: PS

Els representants de la Joventut Socialdemòcrata d’Andorra (JSA), Maria Nazzaro i Tomàs González, han comparegut avui per fer balanç de la legislatura en matèria de joventut i han aprofitat per fer una crida als joves del país perquè participin de les properes eleccions generals. “Els joves han de saber que les decisions que prenen els polítics també ens afecten directament. Són moltes coses que deixem a les sevese mans i les conseqüències ens afecten, ens hi juguem molt”, ha defensat González, remarcant que “hem de dir-hi la nostra”.  Per tot plegat han insistit que per poder canviar la participació actual dels joves i defensar els projectes de futur que volen “cal que participem i votem”.

Pel que fa al balanç de la legislatura en tot allò referent als joves han assegurat que és “positiu” perquè s’han tirat endavant “propostes importants”. Nazzaro ha destacat especialment l’Acord de Joventut que es va proposar el 2020 i que finament, “gràcies a la feina de tots els grups polítics” va poder veure la llum. La representant de la JSA ha destacat que l’acord inclou propostes “rellevants” per al futur i va destacar el fet que hagi tingut recorregut internacional. “Europa ens ha reconegut que anem pel bon camí”, ha afirmat, destacant, a més, que tindrà continuitat en la propera legislatura “passi el que passi a les eleccions” ja que es va acordar així.

D’altra banda, també ha posat en valor la creació d’una xarxa parlamentària de joves al Consell d’Europa i la inclusió del Fòrum Nacional de la Joventut dins de la comissió d’Habitatge. “És important aquesta participació per ajudar a tenir una perspectiva jove i que no es parli de nosaltres des d’una perspectiva externa”.

crida
JSA
joves
votar

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte