Diari digital d'Andorra Bondia

DA, ApC i els Verds no aniran al debat el dia 20


Escrit per: 
Redacció / Foto: M. T.

Demòcrates per Andorra, Andorra pel Canvi i els Verds d’Andorra van mantenir una reunió per tractar novament sobre el debat d’ATV i van decidir que no assistiran al que s’ha proposat per al dia 20 i continuen insistint en proposar la data del 31 com a ideal per celebrar-lo.

D’aquesta manera, manifesten que ni el cap de Govern ni RTVASA han aportat cap argument que justifiqui per què s’ha escollit aquesta data quan normalment el debat es feia al final de la campanya, i manifesten que davant d’aquesta “imposició unilateral del senyor Jaume Bartumeu, que ha refusat tota possibilitat de consens, cap de les tres candidatures participaran en aquest exercici antidemocràtic”.
D’aquesta manera, les tres forces van emetre un comunicat en acabar la reunió en què expliquen que el Partit Socialdemòcrata “no ha respectat els seus compromisos adquirits; han modificat i reinterpretat les seves posicions, evidenciant una manca de mandat per negociar”.
Des de les formacions també exposen que el fet que el posicionament de Bartumeu i de la direcció de la televisió pública sigui el mateix denota “una manca d’independència neutralitat i respecte a la pluralitat”.
És per això que han conclòs que la propera setmana proposaran una solució alternativa “fora de les imposicions de la direcció d’RTVASA i del cap de Govern” perquè el debat es faci el dia 31 i d’aquesta manera els ciutadans no es quedin sense un debat entre les diferents forces polítiques.

Compartir via

Comentaris: 2

Comentaris

Vergonyós, sembla un joc de nens: -Doncs, ara no respiro! -"Ya no te estoy" -"No te escuchooo" La política del nostre país fa pena.
surtiu tots molt macos a la foto! una abraçada i en especial a la peggy ana corominas

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte