Diari digital d'Andorra Bondia
Els candidats taronges a la plataforma de Soldeu.
Els candidats taronges a la plataforma de Soldeu.

DA aposta per espectacles a la plataforma de Soldeu


Escrit per: 
Redacció/Foto: Demòcrates

Demòcrates+Independents vol que la plataforma de Soldeu, exemple de “la notorietat que han agafat Soldeu i el Tarter els darrers anys essent seus de grans competicions internacionals d’esquí alpí”,  vagi més enllà de connectar les pistes amb el nucli de Soldeu i pugui esdevenir un escenari per acollir espectacles i concerts.
Així ho van defensar ahir els candidats taronja Elisabeth Font i Sebastià Plaza, números vuit i onze de la candidatura de la formació, respectivament, a la mateixa plataforma des de la qual van voler evidenciar la voluntat de continuar apostant per Ensisa, ja que “creiem plenament que ha de ser el motor econòmic de la parròquia”. En aquest sentit, Plaza va recordar que hi ha prevista una inversió de sis milions d’euros durant els pròxims quatre anys.
Tornant a la plataforma, els demòcrates volen “dinamitzar” la infraestructura i, una de les propostes, és fer videomapatges durant l’hivern, similars als que es van fer durant la inauguració de les Finals de la Copa del Món del març. Entre els projectes culturals hi ha el de celebrar una edició hivernal de l’Esquella Walking Músic Festival.

DA
aposta
espectacles
plataforma de Soldeu

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte