Diari digital d'Andorra Bondia
Ester Molné i David Montané ahir davant de casa Parramon a la Massana.
Ester Molné i David Montané ahir davant de casa Parramon a la Massana.

DA aposta per una infraestructura cultural i de lleure a casa Parramon


Escrit per: 
Agències

Una infraestructura cultural i de lleure. Aquesta és la proposta que Demòcrates té per donar un ús a casa Parramon de la Massana. Es tractaria d’un edifici  que seria de nova construcció, i en el qual les entitats podrien desenvolupar les seves activitats. Diferents formacions polítiques han exposat al llarg d’aquests dies usos per a aquest edifici, per exemple, fer-hi habitatges socials, però la formació taronja considera que aquest indret, al nucli antic de la Massana, molt a prop del centre i d’infraestructures com la guarderia o l’església, és el lloc ideal per construir-hi aquesta infraestructura i donar resposta a les “reivindicacions de les associacions que no tenen llocs on assajar”, tal com va comentar ahir la número cinc de la llista nacional, Ester Molné, que va estar acompanyada pel número nou, David Montané. 

Des de Demòcrates es pensa a enderrocar l’actual edifici i aprofitar la parcel·la de 3.500 metres quadrats per fer un nou immoble i alhora “posar en valor aquesta zona”, segons va destacar Molné. Aquest immoble tindrà una vocació nacional i la candidata va emfasitzar que malgrat que no presenten llista a la Massana es vol potenciar la parròquia duent a terme la recuperació d’edificis públics com s’ha fet a altres punts, com per exemple en el cas de Radio Andorra i el Rosaleda.
“Fem costat a les associacions del país perquè són un eix de cohesió social i a més reforcen els lligams i les relacions amb els ciutadans”, va remarcar Molné. La idea és que les entitats puguin utilitzar aquest espai per fer-hi els seus assajos o d’altres necessitats que puguin tenir. En aquest sentit, la número cinc de la llista nacional demòcrata va comentar que li constava que per exemple els castellers necessiten un local i en aquest edifici hi podrien desenvolupar la seva activitat. A més, aquesta infraestructura serviria també per “donar més vida” a la part de la parròquia on es troba.
Pel que fa a la proposta de fer pisos socials a aquest terreny, Molné va recordar que l’aposta de Demòcrates en matèria d’habitatge va més en la línia d’implementar mesures “per incidir en el preu del mercat” i que se situïn en índexs “raonables”.

DA
aposta
infraestructura
cultural
lleure
casa Parramon

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte