Diari digital d'Andorra Bondia

DA a Canillo té com a repte lluitar contra l’abstencionisme


Escrit per: 
Redacció

Demòcrates per Andorra a Canillo és l’única candidatura que es presenta per aquesta parròquia, però tot i tenir la victòria a la butxaca volen treballar de valent per fer arribar al màxim de bé les idees del seu programa a la població i poder superar així el seu únic enemic: l’abstenció.

“Volem que vingui la gent a votar i expressin el seu dret a vot. Per això hem de lluitar contra la possible abstenció perquè la gent no pensi que la feina ja està feta”, va comentar el número dos de la llista, David Palmitjavila.
Palmitjavila també va afirmar que miraran d’evitar que hi hagi molts vots en blanc mantenint el bon percentatge de canillencs que acostumen a participar en els processos democràtics. El candidat a cònsol major, Josep Mandicó, també va exposar el seu punt de vista sobre el fet que són l’única llista de la parròquia i va dir que “no ens podem relaxar”.
Sobre la llista, Mandicó va comentar que “som una candidatura continuista que compta amb diversos membres de l’antic Comú, que ha fet bona feina, i la volem continuar millorant aspectes amb la incorporació de gent nova coneixedora dels problemes de la parròquia”. “Junts farem un equip dinàmic i, sobretot, amb idees noves”, va afegir.
El futur cònsol va assegurar que un cop agafi les regnes de la corporació aplicarà una política d’austeritat. “Les finances de la parròquia no estan malament, però no farem grans despeses. La imaginació serà un dels punts forts per aconseguir abaixar les despeses i augmentar els ingressos”, va assenyalar Mandicó. Per aconseguir-ho es vol centrar en el turisme de proximitat, ja que “s’està fent una bona feina des del Govern en aquesta matèria i nosaltres volem embellir la parròquia perquè els turistes que vinguin se sentin còmodes a Canillo”.

Compartir via

Comentaris: 0

Contacta amb nosaltres

Baixada del Molí, 5
AD500 Andorra la Vella
Principat d'Andorra

Telèfon: + 376 80 88 88 · Fax: + 376 82 88 88

Formulari de contacte